Contacteer ons

Profiteer van onze projectervaring en laat ons u overtuigen van onze expertise. Poujoulat begeleidt uw project in alle fasen. Planning, berekening en technische documentatie – wij doen het voor u!

Ons studiebureau zal u graag bijstaan bij de keuze van het systeem, de berekening en de uitvoering van uw schoorsteenprojecten voor een- en meergezinswoningen, wooncomplexen, in de tertiaire sector en voor de industrie.

Ons project houdt rekening met alle technische en wettelijke vereisten. Zij garanderen een krachtige en efficiënte oplossing voor al uw projecten.

Neem contact met ons op van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur of vul het formulier in en een dossierbeheerder zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

* Gelieve alle verplichte velden in te vullen.

De op dit formulier verzamelde gegevens worden door POUJOULAT SA, BP 01 – 79270 Saint Symphorien, in een geautomatiseerd bestand opgenomen met het oog op de verwerking van uw verzoek.
Deze gegevens kunnen in dit verband worden doorgegeven aan onze verschillende interne diensten.

De verzamelde gegevens worden niet doorgegeven aan personen buiten het bedrijf POUJOULAT.

Zij zullen worden bewaard voor een periode van 3 jaar vanaf de datum van uw toestemming.

Overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u recht op overdraagbaarheid, toegang, wissen, rectificatie van uw gegevens, beperking van en verzet tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Ten slotte hebt u de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Om uw rechten uit te oefenen, kunt u contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming via : dpo@poujoulat.fr.