Je bekijkt nu DÉCO’START: Geef uw rookkanaal stijl!

DÉCO’START: Geef uw rookkanaal stijl!

Welkom in de wereld van DÉCO’START, een accessoire dat een revolutie teweegbrengt in de esthetiek van uw THERMINOX rookkanaal en uw houtverwarmingsinstallatie omtovert tot een echt kunstwerk. Dit gepatenteerde stuk is veel meer dan een eenvoudig accessoire: het wordt aan de basis van uw rookkanaal geplaatst en biedt een ongeëvenaarde decoratieve aanpassing en een onberispelijke afwerking.


Het doel van DÉCO’START

Vóór de komst van DÉCO’START werd de verbinding tussen de uitgang van houttoestel en het THERMINOX kanaal gemaakt met behulp van een enkelwandig kanaal Dit resulteerde soms in een esthetische onderbreking tussen de buitenwand van het THERMINOX kanaal en de omkasting van het houttoestel. DÉCO’START lost dit probleem op door de rookgasuitlaat perfect te bekleden, zodat er een visueel esthetische overgang is tussen de THERMINOX en het houttoestel.

Het innovatieve ontwerp van DÉCO’START

DÉCO’START, lid van de prestigieuze THERMINOX-familie van dubbelwandige geïsoleerde rookkanalen, onderscheidt zich door zijn opengewerkt design over de hele omtrek. DÉCO’START voert niet alleen de warmte van het toestel efficiënt af, het garandeert ook een uitzonderlijke duurzaamheid, zowel in ongelakte als gelakte inox afwerking. DÉCO’START is verkrijgbaar in alle standaardmaten voor eengezinswoningen (80 mm, 100 mm, 130 mm, 150 mm, 180 mm en 200 mm) en kan worden aangepast aan elke configuratie.

Compatibiliteit en personalisatie

DÉCO’START is eenvoudig te installeren op elk toestel waarvan de uitlaat dezelfde diameter heeft als het THERMINOX-kanaal. Een verbindingsring wordt meegeleverd om zich te kunnen aanpassen aan verschillende toestelconfiguraties. . DÉCO’START is uitsluitend compatibel met THERMINOX-kanalen en kan ook gepersonaliseerd worden aan uw stijl. Kies een afwerking in roestvrij staal of RAL-lak die bij uw interieur past voor een perfecte harmonie.

Eenvoudige installatie door een vakman

DÉCO’START kan op twee verschillende manieren worden geïnstalleerd. Bij de installatie van een nieuw houttoestel met bijpassend THERMINOX kanaal, gebeurt de installatie samen met het rookkanaal. Bij integratie op een bestaand THERMINOX rookkanaal, dient het verstelbare element in hoogte aangepast te worden door een erkende vakman voor een perfecte integratie.

Maak van uw rookkanaal een elegant pronkstuk met DÉCO’START, het accessoire dat functionaliteit en esthetiek op een unieke manier combineert.

Zie de productfiche op DÉCO’START