Je bekijkt nu Hoe verberg je je warmtepomp? Hoe kan je het mooier maken?

Hoe verberg je je warmtepomp? Hoe kan je het mooier maken?

Cheminées Poujoulat biedt nu een nieuw merk aan: OUTSTEEL! Met OUTSTEEL kleedt Cheminées Poujoulat warmtepompen en airconditioners aan die buitenshuis zijn geïnstalleerd.

Het nieuwe merk voor buitenhuis design

OUTSTEEL heeft niet direct te maken met schoorsteenkanalen en rookafvoer, maar het product sluit perfect aan bij de waarden van Cheminées Poujoulat: “innovatie, personalisatie en energie-efficiëntie”. Met de lancering van OUTSTEEL breidt Cheminées Poujoulat haar speelterrein uit, waarbij de warmtepomp de perfecte partner is voor houtverwarming!

Bubbles

De knowhow van een staalspecialist

Outsteel begint met een voordeel: het nieuwe merk steunt op de historische knowhow van Cheminées Poujoulat sinds decennia: het vormgeven van staal! Het resultaat zijn duurzame oplossingen met een perfecte afwerking.

Cap

Maak je tuin of gevel mooier met OUTSTEEL!

Om het uiterlijk van uw warmtepomp of airconditioner te verfraaien, kunt u deze nu uitrusten met een esthetisch accessoire. Bij OUTSTEEL draait alles om personalisering, bescherming en integratie in het buitenlandschap.

De OUTSTEEL collectie omkastingen voor warmtepompen en airconditioning is gebaseerd op een eenvoudig idee: omwikkel de technische eenheid geheel of gedeeltelijk of bedek hem met een eenvoudige kap.

Cover

6 modellen voor elke behoefte

Er zijn momenteel 6 modellen, elk verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Volledige omkastingen: BROUSSE, BUBBLES en VÉNITIAN

Gedeeltelijke bekleding: COLORS

Afdekkingen: CAP et COVER

Elk model is verkrijgbaar in 4 basiskleuren, en het model BUBBLES omvat ook een tweekleurige basisversie. Maar om nog meer maatwerk mogelijk te maken, heeft Cheminées Poujoulat ervoor gezorgd dat elk model ook kan worden uitgevoerd in de RAL-kleur van uw keuze. Het model VÉNITIAN, de nieuwste aanwinst van de OUTSTEEL-familie, valt ook op door zijn bovenblad in houtlook, dat ontworpen is als buitenmeubilair en tot 15 kg kan dragen.

Vénitian


Een esthetische en technische rol

Naast hun esthetische rol hebben OUTSTEEL-producten ook een beschermende functie: ze beschermen het toestel tegen regen, sneeuw, hagel, enz. en tegen UV-stralen en schokken. Bezoek outsteel.be om de verschillende modellen te ontdekken!

Brousse