Je bekijkt nu Nieuw: Poujoulat Pro

Nieuw: Poujoulat Pro

Poujoulat.be verwelkomt zijn kleine broertje: pro.poujoulat.be, een professionele omgeving die de verschillende functies en tools voor professionals groepeert!

Poujoulat versnelt zijn digitalisering en heeft de strategische keuze gemaakt om een nieuwe online omgeving voor professionals te creëren. Het doel is alle technische en regelgevingsinformatie op één plaats te centraliseren en de toegang tot alle diensten te vergemakkelijken.

  • Met CAT-Range kunt u onze producten opzoeken. U vindt er alle commerciële en technische gegevens die u nodig heeft. U kunt er product-fiches, afbeeldingen, DOP-documenten, etc downloaden.
  • Met CAT-View kunt u alle bestellingen opvolgen. En u kunt er tevens een kopie van uw facturen terugvinden.
  • Ontdek ook CAT-Check, het digitale onderhoudsboekje om al uw installaties en toekomstige onderhoudsbeurten te beheren. Een onmisbare tool voor elke professional!

Om van deze digitale diensten gebruik te kunnen maken, dient u zich eerst te registreren en vervolgens een wachtwoord te kiezen. Zodra we uw aanvraag behandeld hebben, kunt u naar hartelust gebruik maken van deze handige tools.