Cat-Design

Duizenden 3D combinaties om online te testen!

Een configurator om uw verwarmingsinstallatieproject te visualiseren

U heeft een verwarmingsinstallatie project? Begin nu met de configurator van Cheminées Poujoulat!

In een paar klikken kiest u uw toestel en de plaats ervan, test u de accessoires en de kleur van het aansluitkanaal tot aan de dakuitgang, wijzigt u, verplaatst u, voegt u toe…

Alles is mogelijk ! Zodra uw configuratie is voltooid, nemen wij het over om u te helpen uw project te realiseren.

Uw verwarmingssysteem op maat

Met de trekregelaars RÉGUL’ART, de gekleurde kanalen (THERMINOX, PGI, EFFICIENCE, DUOGAS), de gekleurde beugels, de geventileerde bekleding, de decoratieve wandplaten en zelfs bepaalde dakuitgangen, biedt Cheminées Poujoulat u talloze mogelijkheden om uw verwarmingsinstallatie zowel binnen als buiten uw woning te personaliseren. De schoorstenen en rookkanalen van Cheminées Poujoulat zijn niet langer alleen functionele en technische elementen, maar ook decoratieve elementen, met een stijl die past bij het huis.

Met de online configurator (ook beschikbaar als app op de downloadplatforms Google Play en App Store), maakt de Franse fabrikant het nu mogelijk om te spelen met deze ongelooflijke waaier aan mogelijkheden om uw project in 3 dimensies voor te stellen en te visualiseren. Het hulpmiddel vereist geen bijzondere technische kennis, u hoeft zich alleen maar te laten gidsen.

Leerling-decorateurs en haardenexperts: van harte welkom!

« De configurator is gemakkelijk te gebruiken, het is mogelijk om een virtuele verwarmingsinstallatie te creëren in minder dan 3 minuten. Maar het is vooral een hulpmiddel om over uw project na te denken en het bijvoorbeeld in uw eigen huis in praktijk te brengen » legt Cheminées Poujoulat uit.

Particulieren en professionals kunnen dus zoveel configuraties testen als zij willen voordat zij zich vastleggen op een project. Wordt er niet gezegd dat een foto meer waard is dan duizend woorden ?

Interne rookkanalen of dakuitlaat, waar begint men eerst?

  • Het aansluitende rookkanaal:

Type en kleur van het toestel, kleur van het rookkanaal, hoogte en kleur van de veiligheidskraag(ken), tochtregelaar, muurbescherming, vloerbescherming, servo, enz., u hebt werkelijk alle keuze. Voor nog meer realisme kunt u de muren en vloeren aanpassen om de stijl van uw interieur te simuleren.

  • De dakuitgang aan de buitenkant :

Kies het type dakbedekking en vervolgens het model dat u wilt aanpassen, en u kunt aan de slag… Het is kinderspel!

Als u klaar bent met uw configuratie, slaat u deze op en voegt u deze toe aan een van onze kamerfoto’s of importeert u een foto van uw eigen huis. U kunt dan zien hoe uw toekomstige installatie eruit zal zien.

Wenst u een offerte te ontvangen voor uw configuratie ? Niets is eenvoudiger, Cheminées Poujoulat brengt u in contact met een installateur met wie u uw project kunt bespreken.

Uw creaties zijn op elk moment toegankelijk in de configurator.

De CAT-DESIGN configurator is beschikbaar op tablet

De configurator is beschikbaar op de website configurateur.poujoulat.fr en heeft ook een gratis te downloaden tabletapp, CAT-DESIGN.

Een extra oplossing voor kachelhandelaars

De configurator CAT-DESIGN is voor iedereen toegankelijk en voegt zich bij de lijst van onlinetools die Cheminées Poujoulat aanbiedt voor professionals, zoals CAT-DRAW (voor de volledige studie en kostenberekening van een project) en CAT-CHECK.

Deze hulpmiddelen zijn ontworpen om schoorsteen experts bij te staan in elke fase van hun projecten.