CAT-SCHOOL

Opleiding: een belangrijke troef voor ontwikkeling

Verandert uw beroep ? CAT-SCHOOL opleidingen ondersteunen u in uw ontwikkeling.

Poujoulat BeLux beschikt op haar site van Nijvel over een opleidingscentrum van bijna 100 m², uniek in België.

De praktische montagezaal is verdeeld over 3 niveaus en omvat een dakgebinte. Deze ruimte is volkomen veilig en maakt de assemblage in reële situatie mogelijk van de meeste produktenreeksen met de mogelijkheid om een verwarmingstoestel in werking te stellen.

De conferentiezaal heeft een capaciteit van 30 personen en is uitgerust met moderne audiovisuele middelen voor duidelijke en aantrekkelijke presentaties.

De Poujoulat-opleidingen, georganiseerd in modules die aangepast zijn aan de beroepen van onze professionele klanten, behandelen zowel de Belgische en Europese normatieve aspecten als de commerciële en technische aspecten van de Poujoulat gamma’s.

De opleidingen hebben tot doel de knowhow van Poujoulat over te dragen aan onze partners, studiebureau's, installateurs en verdelers, ten voordele van de eindgebruikers.

Bent u een professional, klant van Poujoulat Belux en geïnteresseerd in een Poujoulat opleiding?

Neem dan contact met ons op : info@poujoulat.be.

Wenst u meer informatie over onze opleidingen ?

* Gelieve alle verplichte velden in te vullen.

De op dit formulier verzamelde gegevens worden door POUJOULAT SA, BP 01 – 79270 Saint Symphorien, in een geautomatiseerd bestand opgenomen met het oog op de verwerking van uw verzoek.
Deze gegevens kunnen in dit verband worden doorgegeven aan onze verschillende interne diensten.

De verzamelde gegevens worden niet doorgegeven aan personen buiten het bedrijf POUJOULAT.

Zij zullen worden bewaard voor een periode van 3 jaar vanaf de datum van uw toestemming.

Overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u recht op overdraagbaarheid, toegang, wissen, rectificatie van uw gegevens, beperking van en verzet tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Ten slotte hebt u de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Om uw rechten uit te oefenen, kunt u contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming via : dpo@poujoulat.fr.