THERM+ GEP

Rookkanaal voor noodstroomgeneratoren

De roestvrijstalen geïsoleerde rookkanalen THERM+ GEP 50 en THERM+ GEP 100 zijn speciaal ontworpen voor de afvoer van verbrandingsproducten van noodstroomaggregaten. Deze rookkanalen met voorgemonteerde dichtingen maken de afvoer mogelijk van droge rookgassen tot 600°C en een maximale druk van 5000 Pa.

CONFIGURATIES

Gebruik bij nieuwbouw (preventief) of renovatie (curatief)
Installatie binnen of buiten het gebouw

ENERGIE RENDEMENT

Akoestisch comfort dankzij de steunen, de antivibratiekragen en de geluiddemper

VEILIGHEID

De contacttemperaturen voor THERM+ GEP50 bedragen ongeveer 60°C en minder dan 50°C voor THERM+ GEP100
T-stukken met anti-implosie- en anti-explosiekleppen beveiligen de installatie

Gedetailleerde beschrijving

Cheminées Poujoulat biedt u een betrouwbare en complete oplossing voor alle soorten installaties binnen of buiten gebouwen.

Het THERM+ GEP-gamma omvat specifieke toebehoren voor verschillende toepassingen: anti-trilsteun, anti-explosieklep, anti-implosieklep, aansluiting met stormkraag.

Het vergrendelingssysteem zorgt voor een perfecte afdichting, vermijdt koudebruggen bij de aansluitingen en maakt een rotatie van 360° van de elementen mogelijk. De installatie van het kanaal is snel en veilig.

De THERM+ GEP 100, met 100 mm isolatie, is bijzonder geschikt voor plaatsen waar de mogelijkheid van contact met het publiek bestaat.

Normalisering en garantie

Therm+ GEP heeft het CERIC-label gekregen van het CERIC-laboratorium, de Europese referentie op het gebied van schoorstenen en duurzame energie. Het CERIC-label bevestigt dat het product door het CERIC-laboratorium is getest en gevalideerd op niveaus die de huidige regelgeving overtreffen.

Cheminées Poujoulat, erkend voor hun kwaliteit en hun vermogen om de werking van de verwarmingstoestellen te optimaliseren, worden aanbevolen door de grootste Europese fabrikanten.
Alle producten voldoen aan de Franse en Europese normen en genieten een garantie van tien jaar.

IN DE FABRIEK VOORGEMONTEERDE DICHTINGEN

RUIME KEUZE AAN DIAMETERS

ANTI-VIBRATIE OPLOSSING

Voorbeeld van een installatie

Technische kenmerken

Het door Poujoulat ontwikkelde vergrendelingssysteem vermijdt koudebruggen bij de aansluitingen en laat een vrije uitzetting van de binnenwand toe.

Installatie en onderhoud

De installatie van het schoorsteenkanaal moet worden uitgevoerd door vakmensen, volgens de aanbevelingen van de fabrikant van het verwarmingstoestel.

Onze aanbevelingen