Dualis Condensatie

Rookgaskanaal voor gas/stookolie-condensatieketels

Dualis condensatiekanalen zijn geschikt voor gas- of mazoutcondensatieketels met een rookgastemperatuur van maximaal 120°C. Ze zijn bijzonder geschikt voor eengezinswoningen.

De schoorstenen zijn concentrisch, d.w.z. dat luchttoevoer en rookgasafvoer gecombineerd zijn. Het complete assortiment accessoires maakt elke installatie mogelijk vanaf de aansluiting op de ketel tot aan de buitenkant van het gebouw.

CONFIGURATIES

Nieuw of renovatie
Verticale of horizontale terminal,
Binnen gebouwen

ENERGIE RENDEMENT

Aanzienlijke energiebesparingen dankzij condensatietechnologie

PERSONALISATIE

Verticale dakdoorvoeren verkrijgbaar in 8 kleuren

Gedetailleerde beschrijving

De terminal (rookgasafvoer / luchttoevoer) kan verticaal op het dak (C3) of horizontaal op de gevel (C1) worden geplaatst.

De elementen van deze reeks worden geassembleerd door een eenvoudige mannelijke/vrouwelijke verbinding, zij kunnen indien nodig ter plaatse worden ingekort. Het systeem wordt afgedicht door een dubbele lipafdichting op het rookkanaal.

De producten van Cheminées Poujoulat zijn erkend en worden aanbevolen door de grootste Europese fabrikanten van verwarmingstoestellen. Zij zorgen voor de juiste werking van de toestellen en verminderen het energieverbruik.

Normalisering en garantie

Dualis Condensatie heeft het CERIC-label gekregen van het CERIC-laboratorium, de Europese referentie op het gebied van schoorstenen en duurzame energie. Het CERIC-label bevestigt dat het product door het CERIC-laboratorium is getest en gevalideerd op niveaus die de huidige regelgeving overtreffen.

Kies voor de kwaliteit van Poujoulat, erkend door de grootste fabrikanten van Europese verwarmingstoestellen, alle producten voldoen aan de Franse en Europese normen en genieten een garantie van tien jaar.

De Dualis Condensatie reeks is houder van de DTA 14/14-2002

PERFECTE AFDICHTING VAN HET SYSTEEM

SNELLE EN EENVOUDIGE MONTAGE

CONCENTRISCHE WERKING

Voorbeeld van een installatie

Technische kenmerken

Polypropyleen is bestand tegen rooktemperaturen tot 120°C

CONCENTRISCH KANAAL

  • Binnenkanaal: afvoer van rookgassen en condensaat
  • Ringvormige ruimte: aanvoer van verbrandingslucht
  • Assemblage door eenvoudig in elkaar schuiven

Installatie en onderhoud

De installatie van uw schoorsteenkanaal moet worden uitgevoerd door vakmensen, volgens de aanbevelingen van de fabrikant van uw verwarmingstoestel.

Specificaties

Onze aanbevelingen