Geëmailleerde buizen voor pelletkachels

Pelletkachels aansluiten

Het geëmailleerde rookkanaal met keramische vezeldichtingen biedt een oplossing voor de veilige aansluiting van pelletkachels.

Met dit complete assortiment bestaande uit bochten met inspectieluik, T-stukken met inspectieluik, enz. kunt u zorgen voor een esthetische aansluiting op het geïsoleerde rookkanaal of op de schouwvoering (star en flexibel).

Dit geëmailleerde rookkanaal is geschikt voor pelletkachels die als “niet-afgesloten” bekend staan, d.w.z. dat de verbrandingslucht wordt betrokken uit de ruimte waar het toestel zich bevindt.

CONFIGURATIES

In nieuwe of bestaande woningen
Verticale uitlaat met geïsoleerd rookkanaal

ENERGIE RENDEMENT

Optimaliseert de prestaties van uw pelletkachel

PERSONALISATIE

Mat zwart geëmailleerd rookkanaal
Talrijke toebehoren voor aanpassing en afwerking

Gedetailleerde beschrijving

Het geëmailleerde rookkanaal voor pelletkachels is verkrijgbaar in mat zwart en kan worden voorzien van afwerkingselementen voor een nette en esthetische aansluiting op het plafond.

Het geëmailleerde rookkanaal stelt u in staat de prestaties van uw verwarmingstoestel te optimaliseren, dankzij het doorlopende laswerk en de perfecte kwaliteit van het email.

Op aanvraag kan uw geëmailleerd rookkanaal worden uitgerust met een luchttoevoerkit voor een rechtstreekse toevoer van verbrandingslucht door een muur. De directe luchttoevoer vermindert storingen in het ventilatiesysteem van het huis.

Normalisering en garantie

Alle producten voldoen aan de Franse en Europese normen en genieten een garantie van tien jaar.

ROOKKANAAL VOORZIEN VAN EEN VEZELDICHTING VOOR HOGE TEMPERATUREN

ESTHETISCHE AANSLUITING OP HET GEÏSOLEERDE KANAAL EN DE SCHOUWVOERING

AFGEDICHTE VERBRANDINGSLUCHTTOEVOER

Voorbeeld van een installatie

Technische kenmerken

De serie Geëmailleerde kachelbuizen is cilindervormig en doorlopend gelast met een perfecte kwaliteit van email.

GEËMAILLEERD KANAAL

De mannelijke/vrouwelijke verbinding, voorzien van een afdichting van keramische vezels, maakt het mogelijk de installatierichting te oriënteren en beveiligt het geheel terwijl het esthetische aspect wordt verbeterd.

T-STUK MET DOP

Het T-stuk met vrouwelijke aansluiting maakt een directe aansluiting op de rookbuis van het toestel of een aansluiting met een adapter of verloopstuk mogelijk.

Installatie en onderhoud

De installatie van uw schoorsteenkanaal moet worden uitgevoerd door vakmensen, volgens de aanbevelingen van de fabrikant van uw verwarmingstoestel.

Volgens de voorschriften moeten schoorstenen twee keer per jaar worden geveegd, met een minimum van één keer tijdens de stookperiode.

Onze aanbevelingen