PGI: ontvang een cheque van 200 euro voor de installatie van uw pelletkachel

Denkt u aan het installeren van een pelletkachel? Uitstekende keuze.

De pelletkachel is een flexibele, directe en aangename verwarmingsbron, gemakkelijk in gebruik, waarmee u uw gas- of olieverbruik kunt verminderen omdat hij gemakkelijk de centrale verwarming kan vervangen. Het kan ook een warmtepomp aanvullen en is ook ideaal voor uitbreidingen.

Maar ga niet overhaast te werk… om het nog interessanter te maken, moet je kijken naar de kwestie van efficiëntie.

Naast het rendement van het gekozen toestel is ook het ontwerp van het schoorsteenkanaal van belang. De manier waarop de kachel de rook afvoert en de verbrandingslucht aanzuigt, zal een invloed hebben op de algemene werking van het verwarmingssysteem.

Een concentrisch rookkanaal* is de ideale oplossing voor een pelletkachel. Een concentrisch rookkanaal maakt het mogelijk het toestel te voorzien van voorverwarmde lucht. De verbranding wordt dus verbeterd omdat ze sneller tot stand komt. Dit betekent een verhoging van de efficiëntie met 5 tot 10 punten. Meer rendement betekent minder brandstofverbruik voor dezelfde warmte.

Ter indicatie: uitgaande van een gemiddeld jaarverbruik van 2000 kg pellets kan met een concentrisch PGI-kanaal van Poujoulat tot 10% op het jaarverbruik worden bespaard! En dit, zonder afbreuk te doen aan de warmte!

* Concentrisch = twee buizen binnen elkaar. Een concentrisch kanaal maakt de aanvoer van verbrandingslucht en de afvoer van rook mogelijk in hetzelfde kanaal.

PGI

In technisch partnerschap met de meeste Europese fabrikanten van pelletkachels ontwikkelt Poujoulat al 15 jaar een systeem van “concentrische” schoorstenen, “PGI” genaamd.

Het PGI-rookkanaal van Poujoulat voor pelletkachels bespaart de brandstof voor u!

Herfst actie 2022

Ontvang een cheque van 200€ aangeboden voor de aankoop van PGI rookkanalen voor de installatie / aansluiting van uw pelletkachel.*

Uw kortingsbon hier aanvragen:

* De voorwaarden :

  • Deze actie is geldig van 15 september 2022 tot en met 30 november 2022
  • Het aantal promotiecodes is beperkt tot 100 (wie het eerst komt, het eerst maalt)
  • De promotiecode moet worden getoond bij de deelnemende verkooppunten
  • De promotiecode is 2 maanden geldig
  • De promotiecode is nominatief
  • De code geeft een korting van 200 euro exclusief btw, die in mindering wordt gebracht op uw factuur bij het deelnemende verkooppunt.
  • De korting is alleen van toepassing op producten uit het PGI-assortiment
  • De korting is alleen van toepassing bij een minimale bestelling van € 750 excl. BTW in PGI-producten
  • Het kortingsbedrag wordt niet terugbetaald in contanten