Uw Poujoulat oplossing

Hout > Kachel/Fornuis > Aansluiten > Wachtkanaal

Geemailleerde kachelbuizen

Systeem voor kachel/fornuis op hout

Uw configuratie omvat een lage aansluiting (adapter of mondstukaansluiting), een personaliseerbare geëmailleerde aansluitingsbuis en een Deco+ plafondafwerking. Dit element verbergt de verbinding tussen het rookkanaal en het aansluitingskanaal.

Een hoge aansluiting maakt aanpassing aan de bestaande schoorsteen mogelijk (aansluiting op geïsoleerd rookkanaal, aansluiting op starre of flexibele voering).

Productgegevens

Belangrijk: Deze configuratie is slechts een simulatie, afhankelijk van de opgegeven technische situatie.

Ik zou graag meer informatie ontvangen over deze oplossing:

* Gelieve alle verplichte velden in te vullen.

De op dit formulier verzamelde gegevens worden door POUJOULAT SA, BP 01 – 79270 Saint Symphorien, in een geautomatiseerd bestand opgenomen met het oog op de verwerking van uw verzoek.
Deze gegevens kunnen in dit verband worden doorgegeven aan onze verschillende interne diensten.

De verzamelde gegevens worden niet doorgegeven aan personen buiten het bedrijf POUJOULAT.

Zij zullen worden bewaard voor een periode van 3 jaar vanaf de datum van uw toestemming.

Overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u recht op overdraagbaarheid, toegang, wissen, rectificatie van uw gegevens, beperking van en verzet tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Ten slotte hebt u de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Om uw rechten uit te oefenen, kunt u contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming via : dpo@poujoulat.fr.