Uw Poujoulat oplossing

Pellets > Pelletkachel > Voeren > Vloer

Tubaginox en PGI

Systeem voor pelletkachel

Uw configuratie omvat een PGI-aansluitingskanaal, een renovatieset PGI voor de vloer, een Tubaginox flexibel kanaal en een CTIV dakterminal.

Het PGI-systeem maakt energiebesparingen tot 15% mogelijk (terugverdientijd van de investering in minder dan 3 jaar) en vermijdt de aanleg van een specifieke luchttoevoer naar het toestel.

Het rookgas wordt afgevoerd via het flexibele kanaal en de lucht wordt aangevoerd via de ruimte tussen de voering en het bestaande kanaal.

Productgegevens

Belangrijk: Deze configuratie is slechts een simulatie, afhankelijk van de opgegeven technische situatie.

Ik zou graag meer informatie ontvangen over deze oplossing:

* Gelieve alle verplichte velden in te vullen.

De op dit formulier verzamelde gegevens worden door POUJOULAT SA, BP 01 – 79270 Saint Symphorien, in een geautomatiseerd bestand opgenomen met het oog op de verwerking van uw verzoek.
Deze gegevens kunnen in dit verband worden doorgegeven aan onze verschillende interne diensten.

De verzamelde gegevens worden niet doorgegeven aan personen buiten het bedrijf POUJOULAT.

Zij zullen worden bewaard voor een periode van 3 jaar vanaf de datum van uw toestemming.

Overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u recht op overdraagbaarheid, toegang, wissen, rectificatie van uw gegevens, beperking van en verzet tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Ten slotte hebt u de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Om uw rechten uit te oefenen, kunt u contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming via : dpo@poujoulat.fr.